Om mig

En artikel om

Café Blåbacka

Maj 2019

 klick on   

för att läsa

eller

  download

 

 

Min passion är verkligen att laga mat och baka. 1984 var året då jag avslutade min utbildning som kock. På 80-talet jobbade jag som kock på Frimurare Hotellet i Linköping för 2 år eftersom jag tyckte så mycket om Sveriges natur och människor. Jag ville alltid återvända. Nu finns Blåbacka. Jag älskar att vara ute i naturen med min hund och mina katter, njuta av stillheten och lyssna till djuren. Jag använder det som finns i naturen bl. a. bär, blad och blommor. Jag pysslar också med det och dekorerar med kvist & Co.

Dessutom har jag en gammaldags hobby: Jag tycker om att skriva brev. Alla blir glada av att få ett i brevlådan. Därför finns det också vykort att köpa med bilder av gården och omgivningarna.

En anknytning till regionen med bästa möjliga hållbarhet är viktigt för mig. Dessutom använder jag så mycket som mjöligt ekologiska råvaror, lokalt producerade produkter och allt efter säsong.

Bakom varje kopp kaffe står människan:

Kunskap, motivation, passion, hantverk, service, glädje med arbetet. Det står jag för.

Jag är glad om du går hem med ett leende – och vill återvända förstås.

 

    Jag pratar Svenska     Ich spreche Deutsch     I speak English  

 

Share:  Add to Facebook Tweet This Add to Delicious Submit to Digg Stumble This



Enter the captcha